Journalistik og tekstforfatning

Hos Design farm er vi stærke til at kommunikere via tekst, billeder og branding – et helhedsindtryk der skal gå op! – se vores reference liste for cases.
Vi oplever ofte at tekster er skrevet i et sprog der er alt for produktorienteret istedet for kundeorienteret.

Nogle facts er bare indiskutable!

Tekst skal være så stærk at det kan stå alene, men understøttet af stærke visuelle billeder skal helhedsindtrykket gå rent ind. 

Mange er bange for at skrive sælgende tekster og fortælle deres succeshistorier – succes historierne SKAL fortælles og eksponeres ud i medierne, så brandet får opmærksomhed, omtale og sidst men ikke mindst får det kunderne til at tage stilling!

Nogle facts er bare indiskutable:
· En tekst der fanger læseren har magt!
· Tekst er et af de stærkeste succes-redskaber til at markedsføre sit budskab.
· Tekstforfatning skal komme fra hjertet med hjernen som medspiller.
· Tekst skal få folk til at tage stilling.

Design Farm udvikler tekst så læseren kan mærke hårene rejse sig, for efterfølgende at sidde med en stærk følelse indeni.

Når Design Farm udarbejder tekster til feks web får vi altid kunden til at integrere – call to actions. Med andre ord opfordringer til hvad brugeren skal foretage sig, for at hans besøg udmunder i en eller anden målbar handling. Det kan vise sig at være en stor fejl ikke at inkludere call to actions.

Ring til Camilla på 21221615 og få en smagsprøve på hvordan vi kan trylle med ordene så din næste kampagne, katalog eller andet får en indsprøjtning der kan mærkes.