PR og medier

Den interessante historie
og et stærkt budskab…

I en verden fyldt med konstant bombardering af nyheder og virksomheder der forsøger at sælge deres “helt specielle” produkt er det mere vigtigt end nogensinde før at sende det helt rigtige budskab.

Et skarpt budskab der trænger igennem masserne og konkurrenterne. Et budskab i en kampagne eller et enkeltstående produkt der er stærkt nok til at “slå de andre” i forhold til hvem medierne vælger at tage med i deres magasin, avis, tv program eller ligende. Hvis produktet, mediet, eller personen bag har en interessant historie eller et stærkt budskab vil medierne elske at tage det med i deres medie, da det kun vil styrke deres image og promovere dem endnu mere.

Man kan sammenligne det med TV news journalisterne “alle vil have den sidste nye spændende historie” – interessant stof som gør at seerne hænger på i flere timer. Det samme gælder for magasinerne! -hvis du har en fed kampagne, interessant produkt siger magasinerne ikke nej. Så et eller andet sted kan du måle din PR succes i hvor meget du er i medierne. Ihvertfald hvis du er indenfor en branche hvor det er vigtigt at være i de aktuelle medier.

Design Farm har efter 21 år i branchen opbygget et solidt netværk indenfor de bedste medier som magasiner, aviser, bloks og fjernsynet. Vi kender teknikkerne der skal til for at jeres budskab/produkt har den bedste forudsætning for at komme i medierne og blive vist på en troværdig måde.

Mangler du eller dit produkt success i medierne?
-giv os et kald på 21221615